Uinti

Uinnin ajanottojärjestelmät

Tuotteemme uintiin kattaa kaiken Olympiatason high speed video back-up järjestelmästä aina pieniin seurojen sisäisiin kilpailuihin, joissa riittää puoliautomaattinen kellojärjestelmä tulostauluineen.

Laitteistokokoonpano suunnitelmaan asiakaskohtaisesti vastaamaan käyttötarkoitusta ja budjettia.

Päästäksesi alkuun, voit valita yhden seuraavista ratkaisuista ja lisätä tai poistaa tuotteita siten että saat järjestelmän joka vastaa tarpeitasi.

Kiinteä järjestelmä

Osallistumme mielellämme uuden hallin suunnitteluun jo alkuvaiheessa. Huolellisella suunnittelulla voidaan usein saavuttaa kustannussäästöjä ja toisaalta välttää ylimääräiset lisätyöt. Erityisen tärkeätä on sähköisen ajanoton sähkö ja kaapelitöiden suunnittelu huomioiden läpiviennit lähtökorokkeiden alta, sekä maalikameroiden ja videotaulun asentamisen suunnittelu.

Ohjeistuksesta löydät kaiken mitä rakennuttajan tulee ottaa huomioon kaapeloinneissa ja liitäntärasioiden taikka räkkikaappien sijoutuksessa ajanottohuoneessa sekä kellarissa.

Liikutettava järjestelmä

Vanhoille halleille tai halleille joihin kiinteäasennus ei ole mahdollinen, liikutettava ratkaisu on paras valinta. Järjestelmä on helppo asentaa paikoilleen ennen kilpailua ja jälleen poistaa kilpailun jälkeen.

Tämä ratkaisu on oiva valinta myös siinä tapauksessa että järjestelmää käytetään useassa eri hallissa.


High Speed Video System

Täyttääksesti taydellisesti FINA:n säännöt ajanotosta, vaatii se kolmea back-up aikaa joka radalle sekä kolmea toimitsijaa ottamaan ajat. Mikäli toimitsijoita on hankala saada niin paljon että vaatimukset täyttyvät, on high speed video back-up täydellinen valinta.

High speed videokamerat asennetaan maalilinjan yläpuolelle ja ne nauhoittavat 100 ruutua sekunnissa. Videon käyttäjä voi helposti etsiä nauhalta täsmällisen maaliintulo ajan.

Puoliautomaattinen järjestelmä

Mikäli et tarvitse täysautomaattista järjestelmää ajanottolevyineen tai levyjen kiinnitys ei ole mahdollista, on puoliautomaattinen järjestelmämme budjetti ystävällinen valinta pienempiin halleihin. Järjestelmässä ajanotto perustuu yhteen painonappiin per rata.

Ajanottojärjestelmä on helposti kytkettävissä WinGrodan ohjelmaan, eikä sinun tarvitse manuaaliesti syöttää käsiaikoja. Kaikki tulostaulut ovat myös liitettävissä järjestelmään.