Ratsastus

Ratkaisut ratsastukseen

Voimme tarjota täydellisen järjestelmän sekä ratsastus kilpailuihin että esteratsastukseen, sisältäen tulostaulut, ohjelmistot, ajanoton ja kamerat.

Voimme konsultoida jo uuden kentän suunnitteluvaiheessa, kokemuksellamme voimme auttaa kameroiden sijoituksessa ja kaapelointien suunnittelussa. On paljon edullisempaa ottaa kaikki asiat huomioon jo suunnittelu vaiheessa kuin sitten tehdä korjauksia kun kaikki on jo valmiina. Kokemuksellamme voimme sanoa ettei yksikään asennus ole samanlainen, siksi suunnittelemme asennuksen aina vastaamaan toiveitasi ja budjettiasi.

Päästäksesi alkuun, voit valita yhden seuraavista ratkaisuista ja lisätä tai poistaa tuotteita siten että saat järjestelmän joka vastaa tarpeitasi.

Ratkaisut kilparatsastukseen

Valikoimamme kilparatsastukseen pitää sisällään maalikamerat, jotka ovat yhdistettyinä radan olemassa oleviin lähetys järjestelmiin. Me voimme myös tuoda oman liikutettavan lähetys järjestelmän tapahtumaanne. Radalla tapahtuva ajanotto on yhdistetty ATU-X järjestelmään langattomilla p1-R valokennoilla.

Esteratsastus

Uusi langaton ajanottojärjestelmämme esteratsastukseen sisältää ATU-X ajanottoyksikön sekä langattomat p1-R valokennot. Yhdistettynä ne tuottavat yksikertaisen mutta teokkaan ajanottojärjestelmän kehitettynä Equipe kumppanillemme ja heidän hallintajärjestelmälle esteratsastus kilpailuja varten.