Yleisurheilu

Ratkaisut yleisurheilun ajanottoon ja tulospalveluun

Swiss Timing on mukana yleisurheilussa aina seuratasolta Olympialaisiin saakka. Meillä on täydellinen paketti modernille yleisurheilu kentälle.

Voimme konsultoida jo uuden kentän suunnitteluvaiheessa, kokemuksellamme voimme auttaa kameroiden sijoituksessa ja kaapelointien suunnittelussa. On paljon edullisempaa ottaa kaikki asiat huomioon jo suunnittelu vaiheessa kuin sitten tehdä korjauksia kun kaikki on jo valmiina.

Kokemuksellamme voimme sanoa ettei yksikään asennus ole samanlainen, siksi suunnittelemme asennuksen aina vastaamaan toiveitasi ja budjettiasi.

Päästäksesi alkuun, voit valita yhden seuraavista ratkaisuista ja lisätä tai poistaa tuotteita siten että saat järjestelmän joka vastaa tarpeitasi.

Huippu-tason järjestelmä yleisurheiluun

Valitessasi järjestelmää uudelle kentälle, suosittelemme tutustumaan kiinteään asennukseemme. Säästät paljon aikaa ja rahaa kun kaikki tehdään valmiiksi rakennusvaiheessa.

Ohjeistuksesta löydät kaiken mitä rakennuttajan tulee ottaa huomioon kaapeloinneissa ja liitäntä rasioiden sijoutuksessa ajanottohuoneessa sekä kentällä.

Langaton järjestelmä

Vanhoille kentille joille kiinteää asennusta ei voi tehdä, langaton järjestelmä on oikea valinta. Laitteisto on helposti liikuteltavissa ja kytkettävissä valmiiksi kilpailuja varten.


Juoksun ajanottojärjestelmä

ATU-X on järjestelmä jolla näytetään juoksuajat, voidaan käyttää sekä kilpailussa että harjoituksissa. Käytettäessä ATU-X järjestelmää juoksu lajeissa se ottaa startti signaalin startti järjestelmästä ja sitten näyttää ajat tulostaululla.

Track Training järjeltelmä

TrackTimer on itseohjautuva järjestelmä juoksu harjoitteluun. Urheilijat ja valmentajat saavat apua automaattisesta lähtölaskennasta ja lähtömerkistä sekä tulosten näyttämisestä. TrackTimer järjestelmään voidaan liittää tarvitsemasi määrä valokennoja, jotka ovat langattomasti kytkettytä ajanottoon. Valokennot voidaan sijoittaa haluamallesi paikalle radalle.